🦀 De Scheldebrouwerij Showcase | Bieromaniac 🍻 Brouwerij Bier Flight Review

9 juni 2023 om 20:00 165 7

Omschrijving

De Scheldebrouwerij heeft haar strepen in het speciaalbierlandschap wel verdient. Maar in 2022 hebben zij een heuse rebranding doorstaan. Een mooi moment om eens stil te staan bij de Core Range van deze brouwerij.

De bieren in de video zijn:
Zeezuiper: Een krachtig blond bier met een alcoholpercentage van 8%. Het heeft een fruitige en licht kruidige smaak.

Strandgaper: Een amberkleurig bier met een alcoholpercentage van 6%. Het heeft een volle en licht moutige smaak met een vleugje karamel.

Hop Ruiter: Een India Pale Ale (IPA) met een alcoholpercentage van 8%. Het bier is hoppig en fruitig met een stevige bitterheid.

Oesterstout: Een donker en robuust bier met een alcoholpercentage van 8%. Dit bier wordt gebrouwen met echte oesters, wat zorgt voor een unieke smaakervaring.

Lamme Goedzak: Een blond bier met een alcoholpercentage van 6,5%. Het heeft een zachte en frisse smaak met tonen van fruit en kruiden.

Dulle Griet: Een zwaar donker bier met een alcoholpercentage van 9%. Het heeft een complexe smaak met toetsen van gebrande mout, koffie en chocolade.

Krab: Een IPA met een alcoholpercentage van 6%. Het heeft een frisse en fruitige smaak met tonen van citrus en hop. Het bier is vernoemd naar de krab, een bekend symbool van de stad Bergen op Zoom waar Scheldebrouwerij gevestigd is.

Wit Heer: Een witbier, ook wel bekend als een Belgische witte of witbier, met een alcoholpercentage van 5%. Het is een verfrissend bier met een troebele gele kleur en een lichte, citrusachtige smaak. Het wordt gebrouwen met tarwe, gerstemout, kruiden en sinaasappelschil.

Special thanks to De Scheldebrouwerij:
[W] https://www.scheldebrouwerij.com/

Deze video bevat gratis producten. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar https://desocialcode.nl