#CraftVuist // Drink Lokaal // Buy now, Drink tomorrow

2 mei 2020 om 13:14 113 5

Omschrijving

De afgelopen weken heb je naast deze ✊🏻, ongetwijfeld initiatieven als Support your Local Brewery, Help de Horeca en Support your Locals voorbij zien komen.

Zelf heb ik geprobeerd wat initiatieven op te sommen maar merk nu al dat ik zoveel aspecten heb gemist.

Hoewel het belang van de brouwerij natuurlijk van grote invloed is, heeft deze geen afzet zonder Slijterijen en Horeca en komt het bier uberhaupt vrijwel nergens zonder Distributeurs.

En hoewel dit bovenstaande, al een aanvulling is op de onderwerpen die ik behandel, gaat het nog veel dieper dan dat, denk aan de producent van het glas en blik, degene die de labels en andere multimediale uitspattingen maken, de grondstoffen voor de bieren van bijv. het land en uit laboratoria, de mensen die de grondstoffen en het bier transporteren, de panden waar het wordt opgeslagen, de bouwbedrijven die deze panden bouwen. De voedselketen die de monden van deze vakmensen voeden, etc., etc., etc.

It’s all connected en het werkt door in (vrijwel) elke laag van de samenleving.

Denk aan elkaar, steun elkaar, zowel emotioneel als financieel en laten we er sterker uitkomen dan we er in zijn gegaan. We doen dit samen!

Buy now, drink tomorrow! Het stoplicht staat op Oranje, alleen samen kunnen we het terug op groen laten springen. Maak die #CraftVuist!

Vraag van het Moment: Support jij ze nog steeds, die Locals, of al back to normal?

Links:
Brouwerij Initiatieven BooksBeersandBeyond: https://BooksBeersandBeyond.home.blog

Credits:
Artwork: Rick, Brouwerij Zuyd
Statistieken: Ronald van de Streek
Brouwerij Shots: Bliksem, Frontaal, St. Joris, Rock City, Naeckte Brouwers

#CraftVuist #DrinkLokaal #Winkelhieren

Deze video bevat GEEN betaalde samenwerking of gratis producten. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar https://desocialcode.nl