Bierschrijver

Onthaasten en genieten, dat is de rode draad in de nieuwe podcast ‘Bierschrijver spreekt…!’ Elke vier weken gaat biersommelier Frits Dunnink op zoek naar de mooiste verhalen rond ambachtelijk bier, de brouwers en de biercultuur van de Lage Landen. Samen met producer en gastheer Friso Gosliga doorkruist hij Nederland en Vlaanderen om op bezoek te gaan bij interessante gasten. Elke aflevering van de podcast wordt met een mobiele studio op locatie gemaakt.

Nederland en Vlaanderen kennen sinds najaar 2023 een nieuwe podcast over bier en biercultuur: ‘Bierschrijver spreekt…!’. Het is een idee van Frits Dunnink, als auteur, biersommelier en smaakenthousiast bekend uit de krant en van radio en tv. De podcast sluit aan bij de andere publicaties van Dunnink over onze biercultuur, zoals zijn jaarlijkse scheurkalender, zijn boeken over genieten van bier en ‘Bierschrijver.nl’: het al sinds 2015 bestaande online magazine voor bierliefhebbers. Daaraan is ook de naam van de podcast ontleend.

Je kunt maandelijks stipt op de 15e een nieuwe aflevering verwachten van ‘Bierschrijver spreekt…!’, onder op de podcast platforms van Apple, Spotify en Google.