S02E02 – De Beangstigende Biertjes

30 oktober 2020 om 10:47

Omschrijving

Welkom bij aflevering 2 van seizoen 2 van De Biervrienden! In de stralende nazomerzon in de warme nazomerweek van september kwamen de mannen bijeen om weer lekkere bieren te gaan proeven.
Het luisteraarsbiertje van deze aflevering is de Bloesem Blond van Gebrouwen door Vrouwen. Aanvankelijk leverde dit gemengde gevoelens op, die helaas in de beproeving niet opzij werden gezet. De balans in dit biertje vonden de heren niet terug, wat doorwerkte in de becijfering van dit bier.
Aan Maarten deze aflevering de taak om het Biervrienden biertje te nemen, en wat voor een! D’n Ossebock van de Muifel brouwerij, meermaals bekroond tot beste bockbier van Nederland. Het biertje doet z’n naam zeker eer aan: een gebrand en rokerig bockbier, precies wat de heren in een bockbier willen zien!
Halloween is ook bij De Biervrienden neergedaald. In het angstaanjagende en bloedstollend spannende thema zien de heren hun angsten onder ogen. Thom heeft voor beiden in de Untappd-archieven gekeken en voor allebei het biertje meegenomen die door diegene als laagste beoordeeld is. Zullen de heren in staat zijn om hun angsten te overwinnen en het beeld over deze bieren bij te stellen?

Zelf een biertje tippen? Benader ons!
instagram.com/biervriendenpodcast/
facebook.com/biervriendenpodcast
Untappd: untappd.com/user/biervriendenpodcast
Gmail: debiervriendenpodcast@gmail.com

Intro muziek:
Upbeat Forever by Kevin MacLeod
Link: https://incompetech.filmmusic.io/song/5011-upbeat-forever
License: http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/

Overige muziek:
Some Amount of Evil by Kevin MacLeod
Link: https://incompetech.filmmusic.io/song/4388-some-amount-of-evil
License: http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/