S02E05 – Een Evenwichtige Start

29 januari 2021 om 13:07

Omschrijving

De beste wensen! Vol goede moed knallen De Biervrienden de eerste aflevering van 2021 binnen om er een bierig en spectaculair jaar van te maken!
Jullie raadden ons een pastry stout aan, waarna Maarten zo vrij is geweest om Pump Up The Jam van Kees voor te schotelen. Een betere ervaring dan de vorige pastry stout en dit eerste biertje van het jaar wordt ook door beide heren fijn ontvangen.
De heren zetten vol koers door naar het Biervrienden biertje en bevoeren de zee van 11,4% die Sailing ’19 Barley Wine heette. Een prettig en rummig biertje, doch zaten de heren qua beoordeling niet helemaal op dezelfde golflengte.
In het thema van deze aflevering staan Maarten en Thom stil bij Dry January. Thom heeft een assortiment van 6 verschillende alcoholvrije bieren meegenomen om te proeven. Want wat vinden we eigenlijk van Dry January? We spreken onze ervaringen en gedachten uit en proeven en beoordelen de biertjes, zodat jij precies weet welke alcoholvrije biertjes de moeite waard zijn en welke je absoluut moet vermijden!

Jouw (lievelings)bier door ons beproefd hebben? Benader ons!
instagram.com/biervriendenpodcast/
facebook.com/biervriendenpodcast
Untappd: untappd.com/user/biervriendenpodcast
Gmail: debiervriendenpodcast@gmail.com

Intro muziek:
Upbeat Forever by Kevin MacLeod
Link: incompetech.filmmusic.io/song/5011-upbeat-forever
License: creativecommons.org/licenses/by/4.0/