S02E07 – Ho(l)ger of Lager?

26 maart 2021 om 12:30

Omschrijving

Daar zijn we weer! Gewapend met onze gloednieuwe microfoons én heerlijke biertjes duiken Maarten en Thom aflevering 7 van seizoen 2 in!
Thom was dit keer de host van de hele aflevering, en heeft bijzondere biertjes meegenomen! Zowel het luisteraarsbiertje als het biervrienden biertje staan in het teken van de Milky Road Brewery. die met hun Milky Road Brewery On Tour actie bij Thom een sixpack Barley’s Angels hebben bezorgd. Een heerlijke barleywine, gerookt op eikenhoutsnippers en met een vleugje whisky, oftewel: alle ingrediënten voor een groot succes!
Het bleef niet bij de Barley’s Angels, want Ramon en Saskia waren zo gul om hun vorige biertje, de Rocketmango, mee te leveren. De heren proefde deze spicy mango IPA en waren verrast door deze smaakcombinatie.
Het thema van deze aflevering heeft alles te maken met vooroordelen. Thom laat Maarten blind een goedkoper biertje en een duurder biertje proeven, om zo te zien of een duurder biertje ook echt een beter biertje is. Een experiment met verassende resultaten!

Jouw (lievelings)bier door ons beproefd hebben? Benader ons!
instagram.com/biervriendenpodcast/
facebook.com/biervriendenpodcast
Untappd: untappd.com/user/biervriendenpodcast
Gmail: debiervriendenpodcast@gmail.com

Intro muziek:
Upbeat Forever by Kevin MacLeod
Link: incompetech.filmmusic.io/song/5011-upbeat-forever
License: creativecommons.org/licenses/by/4.0/