S02E09 – Bier uit de Buurt (De Bruggetjes)

29 mei 2021 om 16:49

Omschrijving

Tof dat je luistert naar aflevering 9 van seizoen 2 van de Biervrienden! Op de zolderkamer in Utrecht genieten Maarten en Thom wederom van een breed scala aan lekkere speciaalbiertjes, voorzien van meningen en beoordelingen!
Het spits wordt afgebeten met het biertje gekozen door jullie als luisteraar, ditmaal de Mannenliefde van Oedipus. Een pittige Saison met Szechuan peper, lemon grass en Sorachi Ace hop. Maar pas op: laat je niet misleiden door ons, wij doen namelijk gewoon alsof het een IPA is en proeven en beoordelen hem ook zo (oeps!).
Vervolgens proeven we een voor ons heel bijzonder biertje dat ons per post vanuit Culemborg heeft bereikt. De Woëste Brouwers uit ons thuisgebied Culemborg hebben ons een paar van hun Knallende Tripels opgestuurd. Een ware reis doorheen verschillende smaken, geuren en belevingen. Het woord ‘genieten’ is hierin zelfs een understatement!
In het thema van deze aflevering staan twee lokale biertjes centraal. Maarten heeft de Odulphus Blond uit Best meegenomen en Thom heeft gekozen voor de Kiem van Duits&Lauret. Een aflevering om even lekker de beentjes omhoog te knallen, een biertje open te poppen en te genieten!

Jouw (lievelings)bier door ons beproefd hebben? Benader ons!
instagram.com/biervriendenpodcast/
facebook.com/biervriendenpodcast
Untappd: untappd.com/user/biervriendenpodcast
Gmail: debiervriendenpodcast@gmail.com

Intro muziek:
Upbeat Forever by Kevin MacLeod
Link: incompetech.filmmusic.io/song/5011-upbeat-forever
License: creativecommons.org/licenses/by/4.0/