S03E01 – De Souvebiertjes

24 september 2021 om 00:00

Omschrijving

Daar zijn we weer! Uitgerust en wel van een korte vakantie keren De Biervrienden terug met seizoen 3! Geheel zoals je van ons gewend bent trappen we af met het luisteraarsbiertje, dit keer de Kerel IPA, gekozen door biervriend Koen. Een bitter en flauwig biertje waar we allebei doorheen moesten komen en dit lukte Thom beter dan Maarten.
We trappen seizoen 3 af met een knaller van een biervriendenbiertje. Verzorgd door Maarten is dit niets minder dan de Hertog Jan Vatgerijpt 2020 Highland editie. Een parel van een bier, en echt eentje waar we goed voor zijn gaan zitten. Het bier en de whisky zijn mooi met elkaar in balans en valt bij beiden goed in de smaak!
Het thema van deze aflevering, verzorgd door Thom, heeft alles te maken met afgelopen vakantie. Thom heeft 3 bijzondere of lekkere biertjes meegenomen die hij deze vakantie gekregen of gedronken heeft, om samen met Maarten te gaan proeven. Deze Souvebiertjes laten toch maar weer mooi zien dat de meningen van de heren over wat nou bijzonder of lekker is soms ver uit elkaar kunnen liggen…

Jouw (lievelings)bier door ons beproefd hebben? Benader ons!
instagram.com/biervriendenpodcast/
facebook.com/biervriendenpodcast
Untappd: untappd.com/user/biervriendenpodcast
Gmail: debiervriendenpodcast@gmail.com

Intro muziek:
Upbeat Forever by Kevin MacLeod
Link: incompetech.filmmusic.io/song/5011-upbeat-forever
License: creativecommons.org/licenses/by/4.0/