S03E03 – De Bierjonairsquiz II

26 november 2021 om 00:00

Omschrijving

Welkom bij aflevering 3 van seizoen 3 van De Biervrienden! Giechelend duiken de Biervrienden de aflevering in, met als speciale gast niemand minder dan onze zeer gewaardeerde biervriend Michael, die jullie nog kunnen herinneren als hulplijn van de Bierjonairsquiz uit seizoen 1!
De verhalen over vroeger vliegen uit de oude doos, net zoals Maarten de kroonkurk van het biervriendenbiertje af doet vliegen; de Rijke Herfstbok van Grolsch. Een klassiek biertje voor ons drieën, die wellicht tegen de verwachtingen in voor ons toch prima met de tijd is mee gegaan.
Het luisteraarsbiertje komt dit keer uit handen van luisteraar en biervriend Michael, die een Põhjala Must Kuld Porter mee heeft genomen. Zo uitgesproken als we zijn over de naam van deze Estische brouwerij, zo uitgesproken zijn we ook over het biertje: een heerlijke porter met toetsen van chocolade en koffie (al verschillen de intensiteiten van deze smaken onder ons gezegd een beetje).
Voor het thema van aflevering 3 reizen we, net als in seizoen 1, af naar de studio van de Bierjonairsquiz, waar Thom als host van de quiz Maarten tegenover Michael zet en beide heren vragen voorschotelt uit het Nationaal Bieronderzoek 2021. Tot de laatste vraag blijft het bloedstollend spannend: kan Michael zijn eerdere optreden in de quiz schoonpoetsen, of gaat Maarten er wederom met de prijs vandoor?

Jouw (lievelings)bier door ons beproefd hebben? Benader ons!
instagram.com/biervriendenpodcast/
facebook.com/biervriendenpodcast
Untappd: untappd.com/user/biervriendenpodcast
Gmail: debiervriendenpodcast@gmail.com

Intro muziek:
Upbeat Forever by Kevin MacLeod
Link: incompetech.filmmusic.io/song/5011-upbeat-forever
License: creativecommons.org/licenses/by/4.0/