S03E04 – Oud & Nieuw

31 december 2021 om 14:18

Omschrijving

Welkom bij aflevering vier van het derde seizoen van De Biervrienden! Op deze laatste dag van het oudejaar komen de mannen nog één keer bij elkaar om het jaar goed af te sluiten met wat lekkere biertjes. Het luisteraarsbiertje is ditmaal eentje waar vooral Thom al lang tegen aan heeft moeten kijken maar vooral naar uit heeft moeten kijken, namelijk de Bock Lebowski van onze vrienden van de Milky Road Brewery! Nadat dit bockbier van 7% lekker is opgewarmd valt ook dit biertje van De Milky Road Brewery goed in de smaak.
Geheel in stijl van het lang uitkijken naar een biertje, verzorgde Thom dit keer het biervriendenbiertje en nam hij een fles Bière Brut mee van Duits & Lauret in samenwerking met brouwerij de Leckere. Dit biertje zorgde voor een bijzondere smaakervaring, waarbij uiteindelijk na het opnieuw overgieten en inschenken van de biertjes de conclusie bleef dat er toch wel twee verschillende bieren in de glazen overbleven.
In het thema van deze laatste aflevering blikken we terug op de laatste aflevering van 2020, waarin Thom een IJndejaars 2020 aan Maarten heeft gegeven om te laten rijpen in zijn kruipluik. Maarten heeft hier een IJndejaars 2021 aan toegevoegd om zo te proeven en te vergelijken met verassende resultaten. Hebben we nu weer twee totaal verschillende bieren te pakken!? Bedankt voor het luisteren en tot volgend jaar!

Jouw (lievelings)bier door ons beproefd hebben? Benader ons!
instagram.com/biervriendenpodcast/
facebook.com/biervriendenpodcast
Untappd: untappd.com/user/biervriendenpodcast
Gmail: debiervriendenpodcast@gmail.com

Intro muziek:
Upbeat Forever by Kevin MacLeod
Link: incompetech.filmmusic.io/song/5011-upbeat-forever
License: creativecommons.org/licenses/by/4.0/