S03E10 – De Laphroaig Bieren

29 juli 2022 om 02:00

Omschrijving

Welkom bij aflevering 10 van seizoen 3, de seizoensfinale! In deze laatste aflevering van het seizoen zetten wij onze tanden in verschillende biertjes die allen gerijpt zijn op Laphroaig vaten. La-wat? Laphroaig! (spreek uit als: lah-frooi-gh). Whiskyliefhebber en biervriend Maarten heeft een drietal bieren gevonden die op de whiskyvaten van Laphroaig hebben gelegen en heeft zo het laatste thema van seizoen 3 vormgegeven. Al nippend en slurpend beproeven, bespreken en beoordelen de biervrienden deze bijzondere bieren, geheel zoals je van ons gewend bent!
Het luisteraarsbiertje in deze aflevering is ons aangeraden door Lisa, die ons de Tompouce Ale van Hema x Löwlander wilde laten proeven. Zowel deze Tompouce Ale als de Tompouce IPA van dezelfde makelaardij worden naast elkaar geproefd, waarbij angsten overwonnen worden en er een duidelijke winnaar naar voren wordt geschoven.
De Mist Weizen van de Walhalla Brouwerij is het biervriendenbiertje die Thom heeft meegenomen. Een kleine tegenvaller, hoewel dit biertje toch de benodigde credits ontvangt.

Bedankt voor het luisteren naar De Biervrienden Podcast en we zijn in augustus terug met de start van seizoen 4!

𝘑𝘰𝘶𝘸 (𝘭𝘪𝘦𝘷𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨𝘴)𝘣𝘪𝘦𝘳 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘰𝘯𝘴 𝘣𝘦𝘱𝘳𝘰𝘦𝘧𝘥 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯? 𝘉𝘦𝘯𝘢𝘥𝘦𝘳 𝘰𝘯𝘴!
instagram.com/biervriendenpodcast/
facebook.com/biervriendenpodcast
Untappd: untappd.com/user/biervriendenpodcast
Gmail: debiervriendenpodcast@gmail.com

Intro muziek:
Upbeat Forever by Kevin MacLeod
Link: incompetech.filmmusic.io/song/5011-upbeat-forever
License: creativecommons.org/licenses/by/4.0/