S04E09 – Souvebiertjes II – Malta Editie

28 april 2023 om 02:00

Omschrijving

Welkom bij aflevering 9 van seizoen 4 van De Biervrienden Podcast! Op Goede Vrijdag kwamen de heren bijeen om weer te genieten van heerlijke speciaalbieren. Zoals René had aangegeven zou de Dubbele Delis uit de vorige aflevering eigenlijk nog een maand moeten liggen om perfect op dronk te zijn, en laat het nou net een maand verder zijn. Geheel blanco duiken de mannen in de Dubbele Delis en konden ze het unaniem eens zijn: die maand heeft het bier goed gedaan!
Het moest er een keer van komen (vond Maarten). Geheel in de Goede Vrijdagstemming maakten de heren kennis met een voor hun bestraffende bierstijl – de sour. De 8th Anniversary Imperial Pastry Sour van Browar Stu Mostów en de Folkingebrew wordt door de heren volledig genuttigd. Of het een Goede Vrijdag was of toch meer een zware kruisiging, wordt hierbij uitvoerig besproken.
In het langverwachte thema van Thom gaan de heren op bedevaartstocht, want Thom heeft Souvebiertjes meegenomen die hij tijdens zijn bezoek aan Malta heeft weten te bemachtigen. Hierbij vertelt Thom verhalen over zijn reis, de (bier)cultuur in Malta en stellen de heren zichzelf de vraag: zou je deze biertjes willen nuttigen als je in Malta bent?

Jouw (lievelings)bier door ons beproefd hebben? Benader ons!
instagram.com/biervriendenpodcast/
facebook.com/biervriendenpodcast
Untappd: untappd.com/user/biervriendenpodcast
Gmail: debiervriendenpodcast@gmail.com

Intro muziek:
Upbeat Forever by Kevin MacLeod
Link: incompetech.filmmusic.io/song/5011-upbeat-forever
License: creativecommons.org/licenses/by/4.0/