S05E01 – De Seizoensopener (met Biervrienden!)

29 september 2023 om 02:00

Omschrijving

Welkom bij seizoen 5 van De Biervrienden Podcast! Een nieuw seizoen, een frisse start en de mannen staan uitgerust en wel klaar voor een nieuw seizoen boordevol speciaalbier, ongezouten meningen en gezelligheid! In seizoen 2 sloten ze samen met Maarten en Thom af en ditmaal vergezellen ze ons bij de start van seizoen 5: het biervriendenduo Tom en Bas is terug!
Voor deze seizoensopener heeft iedereen zijn steentje bijgedragen. Zoals inmiddels gebruikelijk heeft Tom een eigen gebrouwen biertje meegenomen: een Paulaner kloon, waarvan hij twee ‘’batches’’ ter tafel brengt. Gedoopt tot ‘Eigen Weizen’ ontdekken de mannen de verschillen tussen deze twee bijzondere en ambachtelijke weizens.
Biervriend Bas bracht het zwaardere geschut; de Hertog Jan Vatgerijpt Armagnac uit 2022. Een parel van een bier die verassend genoeg tot verschillende waarderingen leidde.
Maarten en Thom knutselden een thema in elkaar, waarbij op verschillende fronten zaken anders gingen dan gepland. De mannen presenteerde verscheidene bieren van Brouwerij Rufus, min of meer gekozen door het welbekende Bierrad. Een thema met ups, downs en een twist, want zonder dat de mannen het doorhadden baande een onaangekondigd biertje zich een weg in de glazen…

Jouw (lievelings)bier door ons beproefd hebben? Benader ons!
instagram.com/biervriendenpodcast/
facebook.com/biervriendenpodcast
Untappd: untappd.com/user/biervriendenpodcast
Gmail: debiervriendenpodcast@gmail.com

Intro muziek:
Upbeat Forever by Kevin MacLeod
Link: incompetech.filmmusic.io/song/5011-upbeat-forever
License: creativecommons.org/licenses/by/4.0/