S1E12: Juan, Janssen en de Finale

19 december 2022 om 22:00

Omschrijving

Het jaar 2022 is bijna voorbij. Tijd om terug te blikken én vooruit te kijken. Dat doen we met elkaar. Tijdens de eindejaarsborrel gaan we in gesprek met onze collega’s. Van Tourguide tot Marketing Manager en van Verpakking Specialist tot Chef Juridische zaken. Een speciale extra lange aflevering om het jaar af te sluiten. Het is tijd voor de Finale!  

Dagelijkse zetten honderden mensen zich in voor de Grolsche bierbrouwerij. Ieder met zijn eigen specialisme. Van Sales tot Supply Chain doen we allemaal ons uiterste best om Grolsch  goed op de kaart te zetten. Echter vergeten we soms in de dagelijkse drukte om wat meer stil te staan bij datgeen wat ons allen verbindt. Bier!   

Juan Pérez Nijhuis (Brand Manager Grolsch Speciaalbier) en Marc Janssen (Meesterbrouwer Proefbrouwerij Grolsch) willen dat we met z’n allen meer over bier gaan praten. Dat doen ze door een maandelijkse podcast uit te brengen over… bier! Zo volgt op elke laatste vrijdag van de maand, om 16.15 uur een nieuwe aflevering. Sluit je laptop, open een beugel en luister samen met collega’s, familie of vrienden.