S1E9: Juan, Janssen en de favoriete bok van Nederland

30 september 2022 om 16:00

Omschrijving

De dikke truien kunnen weer uit de kast en de geur van dampende kachels giert weer door de straten. De herfst staat weer voor de deur. Dat betekent dat het weer tijd is voor de favoriete bok van Nederland: Grolsch Herfstbok. Maar wat is bokbier nou precies en waar komt het vandaan? Luister mee naar Juan, Janssen en de favoriete bok van Nederland!

Dagelijkse zetten honderden mensen zich in voor de Grolsche bierbrouwerij. Ieder met zijn eigen specialisme. Van Sales tot Supply Chain doen we allemaal ons uiterste best om Grolsch  goed op de kaart te zetten. Echter vergeten we soms in de dagelijkse drukte om wat meer stil te staan bij datgeen wat ons allen verbindt. Bier!

Juan Pérez Nijhuis (Brand Manager Grolsch Speciaalbier) en Marc Janssen (Meesterbrouwer Proefbrouwerij Grolsch) willen dat we met z’n allen meer over bier gaan praten. Dat doen ze door een maandelijkse podcast uit te brengen over… bier! Zo volgt op elke laatste vrijdag van de maand, om 16.15 uur een nieuwe aflevering. Sluit je laptop, open een beugel en luister samen met collega’s, familie of vrienden.