Oranje uitspattingen in het Bierige Landschap

21 november 2022 om 16:14

In Qatar mag je €13,- voor een biertje neerleggen, als je er al aan kan komen, maar ook hier in Nederland zullen er een aantal biertjes vloeien tijdens de wedstrijden van Oranje. Hoewel dit WK alles anders is, zijn er toch nog een aantal aan voetbal gerelateerde acties te zien in de schappen. Hier draait alles om bier en dus zetten we een aantal van de aan bier gerelateerde acties rondom FIFA World Cup Qatar 2022™ op een rijtje.

De BAR

We beginnen op neutraal terrein met Poesiat & Kater, want waar we in Nederland natuurlijk 17 miljoen bondscoaches hebben, hebben we zowaar misschien nog wel meer meningen als het gaat om buitenspel, gele- en rode kaarten.

Met ‘De BAR’ kun je het drinken van je BAR WK 2022 biertje direct een oordeel vellen of je het wel of niet eens bent met de scheidsrechter of de VAR.

KOMPAAN – “#1 BONDGENOOT” – ORANGE T-SHIRT

Waar diverse horeca gelegenheden zich uitspreken tegen het WK, zijn er ook plekken waar je nog wel terecht kunt om onder het genot van een hapje en een drankje van de Oranje Leeuwen te genieten.

KOMPAAN huisvest op hun locatie ‘Binnenhaven’ de wedstrijden vanaf 15:00 ’s middags en voor €29,50 heb je bijpassend gekleurd t-shirt om je voorliefde voor brouwer en nationaal team uit te dragen.

 

Frenk ’22 – Oranje Blond Bier

Tijdens het EK 2020, dat plaatsvond in 2021 brouwden men bij Big Belly Brewing al een gelijknamig bier in de vorm van een Oldskool IPA, als hommage naar de gloriedagen van Oranje ’88. Dit jaar komen ze met de Frenk ’22, welke zowaar nog doordrinkbaarder is in de vorm van een Oranje Blond Bier.

Afpilszers WK shirt

Doorgaans zijn de t-shirts behorende bij EK en WK voetbalfestijnen niet van de hoogste kwaliteit, maar bij Brouwerij de Afpilszers willen ze hier niks van weten en kiezen ze gewoon voor een hoogwaardig Adidas sportshirt.

Voor €50,- krijg je een t-shirt met zelf te kiezen rugnummer, 5x Afpilszers Blond’Or en 1x Afpilszer Blond’Or bij ieder doelpunt van het Nederlands Elftal tijdens het WK 2022 in reguliere speeltijd!*

 

King Louis

Ook bij Brouwerij Frontaal ben je van harte welkom om vergezeld door je OneLove Aanvoerdersband de wedstrijden van Oranje te bekijken.

Geen gele kaarten, wel Oranje biertjes in de vorm van hun King Louis.

Hop, Holland, Hop

Ook de Rauw Brouwers hebben een dorstlesser gebrouwen voor het Wereldkampioenschap van 2022.

Hun ‘Hop Holland Hop‘ is een Hazy Pale Ale geworden welke direct een suggestie is voor de opstelling die Louis van Gaal volgens hen moet najagen. 4.42% is het devies.

Vorig bericht | Volgend bericht