#12 🍺 Bierinnovatie & Familie: De Reis van Brouwerij de Moersleutel

29 september 2023 om 00:43

Omschrijving

🍺 Bieren:

 

    • Motor Oil

 

    • Crank the Juice

 

    • Fruit Bomb

 

    • Macaroon Machine

 

 

📦 Bestel nu deze bieren via:

 

Te koop bij de grotere Jumbo en Albert Hein supermarkten.

 

 

 

☝️ Op wzwd.nl/aflevering10 vind je ook suggestie voor lekker hapjes die je in de winkel koopt of met een makkelijk recept.

 

 

 

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

 

De aanstaande decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

 

Wees er snel bij, want de beperkte voorraad vliegt de deur uit.

 

Proost op een december vol verrassende smaken!

 

Bestel via: wzwd.nl/december

 

 

 

❤️ Sponsor

 

Wil jij een aflevering sponsoren?

 

Stuur dan een mail naar ⁠info@wzwd.nl⁠

 

 

 

🍻 Wat Zullen We Drinken?

 

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

 

 

 

🎙️ Deze aflevering:

 

Deze aflevering gaat over Brouwerij de Moersleutel, opgericht door vier broers met een technische achtergrond. Ze begonnen met thuisbrouwen, leerden de kneepjes van het vak en stapten over naar huurbrouwen voordat ze hun eigen brouwerij openden.

 

De Moersleutel staat bekend om zijn technische expertise en innovatieve aanpak. Hun bieren, zoals “MOTOR OIL” en “Macaroon Machine,” zijn smaakvolle hoogstandjes.

 

Deze aflevering viert hun toewijding aan ambachtelijk bierbrouwen en hun vasthoudendheid aan onafhankelijkheid in een wereld waar grote bedrijven vaak kleinere brouwers opslokken. Ze blijven trouw aan hun visie en leveren hoogwaardige bieren. Proost op Brouwerij de Moersleutel!

 

———-

 

💬 Deel je eigen ervaringen met #WatZullenWeDrinken of #wzwd en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

 

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!