#13 🍺 Bello’s Gekke Bierdiner bij Brouwerij Bello in Vinkeveen

6 oktober 2023 om 00:57

Omschrijving

🍺 Bieren:

  • Dormiente Blond
  • Vesper IPA
  • Camino Bock

📦 Bestel nu deze bieren via:

wzwd.nl/aflevering13⁠⁠

☝️ Op ⁠wzwd.nl/aflevering13⁠ vind je ook suggestie voor lekker hapjes die je in de winkel koopt of met een makkelijk recept.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De aanstaande decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

Wees er snel bij, want de beperkte voorraad vliegt de deur uit.

Proost op een december vol verrassende smaken!

Bestel via: ⁠wzwd.nl/december⁠

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

🎙️ Deze aflevering:

Stap binnen in de kleurrijke wereld van Bello’s brouwerij, gelegen in het pittoreske Vinkeveen. Hier wordt niet alleen bier gebrouwen, maar ook een inspiratie ervaring gecreëerd. Bello, de eigenzinnige brouwer met een passie voor bier én humor, verwelkomt je met een vrolijke ‘ Ciao amici!’ Zijn brouwerij is een kunstwerk op zich, vol levendige kleuren en Italiaanse flair.

Tijdens een uniek diner in Bourgondische stijl verrast Bello zijn gasten met gerechten die je niet zou verwachten bij een bierproeverij. De avond begint met de sprankelende ‘Vesper IPA’, opgenomen van een bruschetta capricciosa – een gewaagde combinatie van pindakaas, banaan en honen die je smaakpapillen op scherp zet.

Maar dat is niet alles. Bello neemt je mee op een humoristische taalles, waarbij je Italiaanse woorden leert als ‘Cin cin!’ nl ‘Saluut!’ De avond wordt vervolgd met de verrassende ‘Camino Bock’, perfect gecombineerd met een ludieke Bocktoberfest Burger.

De kers op de taart is de ‘Dormiente Blond’, begeleid door een extravagante ‘Blonde Dwarsligger’ dessert: een hilarische Bananensplit met een praktische Dormiente-likeur. Deze avond is een achtbaan van smaken, humor en vriendschap die je niet snel zult vergeten. Dus duik in deze unieke belevenis bij Brouwerij Bello en laat je verrassing door de diversiteit en creativiteit van speciaalbier. Ciao amici, en proost op nieuwe avonturen in de wereld van speciaalbier!

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠#WatZullenWeDrinken⁠ of ⁠#wzwd⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!