#14 🍺 De Malarkey Methode: Echt Genieten, Geen Flauwekul

13 oktober 2023 om 00:32

Omschrijving

🍺 Bieren:

 

    • Malarkey Blond

 

    • Malarkey Tripel

 

    • Malarkey Rouge

 

    • Malarkey IPA

 

 

📦 Bestel nu deze bieren via:

 

⁠wzwd.nl/aflevering14

 

☝️ Op ⁠⁠wzwd.nl/aflevering14 vind je ook suggestie voor lekker hapjes die je in de winkel koopt of met een makkelijk recept.

 

 

 

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

 

De aanstaande decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

 

Wees er snel bij, want de beperkte voorraad vliegt de deur uit.

 

Proost op een december vol verrassende smaken!

 

Bestel via: ⁠⁠wzwd.nl/december⁠⁠

 

 

 

❤️ Sponsor

 

Wil jij een aflevering sponsoren?

 

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

 

 

 

🍻 Wat Zullen We Drinken?

 

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

 

 

 

🎙️ Deze aflevering:

 

Laat je smartphone achter en treed binnen in een wereld van onvergetelijke bierreizen, verhalen en ervaringen. In deze aflevering neemt Brouwerij de Malarkey je mee op een reis die dieper gaat dan sociale media likes en shares. Ontsnap aan de digitale drukte en ontdek de essentie van het leven met vier ambachtelijke bieren. Elk bier heeft zijn eigen unieke smaken en bijpassende anekdotes die je zullen herinneren aan het belang van echte momenten.

 

Van de pure puurheid van “Blond” tot het complexe avontuur van “Rouge”, de vrijheid van de open weg in “White IPA”, tot het omarmen van het hier en nu met “Tripel”, deze bierreis is een uitnodiging om te genieten van het bourgondische leven buiten het scherm. Laat je meeslepen, hef je glas, en proost op de echte momenten die geen digitale filter nodig hebben. Het echte leven gebeurt als je de telefoon neerlegt en het moment volledig omarmt. Proost op het echte leven!

 

———-

 

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

 

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!