#15 🍺 Het Bokbierfestival: Een Ode aan Traditie en Innovatie

20 oktober 2023 om 00:08

Omschrijving

🍺 Bieren:

  • 100Watt Bye Bye Summer,
  • Stadsbrouwerij 013 Bokkige Boom
  • Rock City Smulbock
  • Grutte Pier Bockbier

📦 Bestel nu deze bieren via:

⁠wzwd.nl/aflevering15

☝️ Op ⁠⁠wzwd.nl/aflevering15 vind je ook suggestie voor lekker hapjes die je in de winkel koopt of met een makkelijk recept.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De aanstaande decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

Wees er snel bij, want de beperkte voorraad vliegt de deur uit.

Proost op een december vol verrassende smaken!

Bestel via: ⁠⁠wzwd.nl/december⁠⁠

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

🎙️ Deze aflevering:

Deze aflevering neemt je mee op een smaakvolle reis door de Nederlandse bokbiercultuur, met vier unieke bieren van evenzo unieke brouwerijen. Het begint met Stadsbrouwerij 013’s “Bokkige Boom,” een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van bokbier met een moderne twist. Vervolgens ontdekken we Rock City Smulbock, een bovengistend bokbier dat de Nederlandse biercultuur op zijn kop zette met zijn unieke smaakcombinaties.

Daarna proeven we Stadsbrouwerij Eindhovens “Bye Bye Summer,” dat de overgang van zomer naar herfst viert met warme karamelaroma’s en een vleugje rood fruit. Tot slot, Grutte Pier Bock neemt ons mee op een avontuurlijke reis met zijn rokerige en kruidige smaken, een voorbeeld van de evolutie en experimentatie in de Nederlandse bokbierwereld.

Deze aflevering is meer dan alleen een proeverij; het is een viering van vakmanschap, innovatie en traditie. Als luisteraar ben jij nu de jury, en jouw stem bepaalt welk bier gekroond wordt tot het beste bokbier van het jaar. Stem via Instagram of de Spotify-app en laat jouw smaakvoorkeur gelden. Dus, proef, geniet, debatteer en stem voor jouw favoriete bokbier. Jij beslist wie de koning van het bokbier wordt!

Op 27 oktober zullen we de winnaar bekend maken!

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message