#16 🍺 Unwrapp: Experimenteren met zintuigen en smaak

27 oktober 2023 om 00:00

Omschrijving

🍺 Bieren:

  • Unwrapp Bockbier Box

📦 Bestel nu deze bieren via:

⁠wzwd.nl/aflevering16

☝️ Op ⁠⁠wzwd.nl/aflevering16 vind je ook suggestie voor lekker hapjes die je in de winkel koopt of met een makkelijk recept.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De aanstaande decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

Wees er snel bij, want de beperkte voorraad vliegt de deur uit.

Proost op een december vol verrassende smaken!

Bestel via: ⁠⁠wzwd.nl/december⁠⁠

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

🎙️ Deze aflevering:

In deze aflevering worden de luisteraars meegenomen op een unieke reis door de wereld van bierproeven, met een verrassende twist. Vergeet alles wat je dacht te weten over bokbier en maak je klaar voor een bijzondere ervaring. De experimenten variëren van het effect van kleur en geluid tot de invloed van geur en aanraking op de smaakbeleving. Met een speciale bierbox van Unwrapp wordt deze reis nog specialer. Ontdek, proef, geniet en laat je verrassen door deze unieke zintuiglijke ervaring die je kijk op bier voorgoed zal veranderen. Mis deze bijzondere proeverij niet, want het belooft een avontuur te worden om nooit te vergeten! Proost op nieuwe ontdekkingen!

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message