#17 🍺 De Tijdreizen van Brouwerij Breugem

3 november 2023 om 00:17

Omschrijving

🍺 Bieren:

  • Breugem Knipoog Alcoholarm

  • Breugem Zoentje Blond

  • Breugem Man Hug IPA

  • Breugem High Five Tripel

📦 Bestel nu deze bieren via:

⁠wzwd.nl/aflevering17

☝️ Op ⁠⁠wzwd.nl/aflevering17 vind je ook suggestie voor lekker hapjes die je in de winkel koopt of met een makkelijk recept.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De aanstaande decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

Wees er snel bij, want de beperkte voorraad vliegt de deur uit.

Proost op een december vol verrassende smaken!

Bestel via: ⁠⁠wzwd.nl/december⁠⁠

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

🎙️ Deze aflevering:

Ontdek een verborgen wereld binnen de Brouwerij Breugem waar geschiedenis, avontuur en bier zich vermengen in een uniek brouwproces. Reis mee met de brouwers die hun roestvrijstalen vaten inruilen voor een oude houten ketel die onverwacht dienst doet als tijdmachine. Door de eeuwen heen ontdekken ze het geheim achter alcoholarme bieren in het oude Egypte, de romantiek van bierbrouwen in middeleeuws Europa, de robuustheid van Amerika’s 19e-eeuwse IPA’s en de vriendschap symboliserend met een high five in de jaren ’80. Dit alles is de inspiratie voor hun biercollectie – Breugem Knipoog Alcoholarm, Breugem Zoentje Blond, Breugem Man Hug IPA en Breugem High Five.

Ga dieper in op de verhalen en biercreaties van Brouwerij Breugem. Van de moedige uitdaging om een alcoholarm bier te creëren dat net zo vol van smaak is, tot het eerbetoon aan de hartelijkheid van de Zaanse mensen met het Zoentje Blond. Maak kennis met hun stoere omhelzing van bitterheid in de Man Hug IPA en ontdek hoe de High Five Tripel een viering is van vreugde, trots en vriendschap. Proef de passie, toewijding en gemeenschapsgevoel die in elk brouwsel zijn verwerkt.

Sluit je aan bij dit buitengewone avontuur door de tijd, ontdek de geheimen van het brouwen en de impact van geschiedenis op bier. Luister naar de reis van de brouwers die niet alleen leren van het verleden, maar ook een stukje geschiedenis mee terug brengen, gebotteld in hun unieke bieren. Proost op de verrassende diepte en levendige karakter van de Breugem bieren. Je weet nooit waar de tijdmachine je volgende keer brengt, maar er staat altijd een nieuw bier klaar om de reis te herdenken.

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message