#18 🍺 Leroy Breweries; Verlossing door de Brouwketel

10 november 2023 om 00:56

Omschrijving

🍺 Bieren:

  • Watou Wit
  • Kapittel Prior
  • Kapittel Tripel Abt
  • Kapittel Blond
  • Poperings Hommelbier
  • Kapittel Pater

📦 Bestel nu deze bieren via:

⁠wzwd.nl/aflevering18

☝️ Op ⁠⁠wzwd.nl/aflevering18 vind je ook suggestie voor lekker hapjes die je in de winkel koopt of met een makkelijk recept.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De aanstaande decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

Wees er snel bij, want de beperkte voorraad vliegt de deur uit.

Proost op een december vol verrassende smaken!

Bestel via: ⁠⁠wzwd.nl/december⁠⁠

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

🎙️ Deze aflevering:

Een Verhaal van Hoogmoed en Vakmanschap

Duik diep in de wereld van brouwen en ontdek het verhaal van een gevierde brouwer op zijn hoogtepunt, die uiteindelijk zijn weg naar succes verliest. In deze aangrijpende podcast aflevering ontvouwt zich het verhaal van een man die met passie en vakmanschap begint, maar zijn succes in isolement en falen ziet veranderen. De reis van bier, Kapittel Pater 6, tot zijn finale meesterwerk, Watou Wit, is een tocht die je niet mag missen.

Leer hoe onze brouwer naam maakte met Kapittel Pater 6, zijn eerste stap in de bierwereld, een vriendelijk, toegankelijk bier. Luister naar zijn voortdurende streven naar meer, zijn streven naar hoger en grootser, wat leidt tot experimenten die de weg banen voor de Kapittel Blond en Kapittel Tripel Abt. Beleef de vreugde van zijn onverwachte meesterstuk, gecreëerd door een gelukkige fout, die de geboorte van de Kapittel Tripel Abt markeert.

Maar zoals alle goede verhalen heeft ook dit verhaal zijn ups en downs. Volg de worsteling van onze brouwer met zijn groeiend ego en de consequenties daarvan. Ontdek hoe het succes van zijn Kapittel Prior hem naar de rand van de afgrond brengt en hoe zijn neerwaartse spiraal hem ertoe brengt zich opnieuw te concentreren op zijn vakmanschap met het Poperings Hommelbier en uiteindelijk het Watou Wit.

Dit is niet zomaar een podcast, dit is een reis door de wereld van bierbrouwen, de strijd met het ego, en de zoektocht naar betekenis in het midden van succes en falen. Mis deze kans niet om de ware betekenis van vakmanschap en nederigheid te ontdekken. Beluister de podcast nu!

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message