#19 🍺 Frontaal & Filosofie: een gedenkwaardige proeverij

17 november 2023 om 07:29

Omschrijving

🍺 Bieren:

 

    • Juice Punch

 

    • Double Juice Punch

 

    • Rhodesian

 

    • Andreas

 

 

📦 Bestel nu deze bieren via:

 

⁠wzwd.nl/aflevering19

 

☝️ Op ⁠⁠wzwd.nl/aflevering19 vind je ook suggestie voor lekker hapjes die je in de winkel koopt of met een makkelijk recept.

 

 

 

❤️ Sponsor

 

Wil jij een aflevering sponsoren?

 

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

 

 

 

🍻 Wat Zullen We Drinken?

 

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

 

 

 

🎙️ Deze aflevering:

 

Hou je glazen maar alvast gereed voor de volgende aflevering. We gaan weer een buitengewoon avontuur beleven, ditmaal dieper ingaand op de brouwkunsten van een brouwerij die niet zomaar bier maakt, maar bier met een missie. Jawel, volgende week gaan we iets beleven wat je aan het denken zal zetten.

 

We duiken in het unieke karakter van Frontaal en verkennen hun mantra “Beer for Thought.” Verwacht fascinerende inzichten, meeslepende verhalen en, uiteraard, bier dat meer doet dan je dorst lessen. Maar we gaan niet alles weggeven; laten we wat mysterie bewaren. Zet dus alvast je smaakpapillen en je denkvermogen op scherp en stem volgende week weer af voor een aflevering die je niet wilt missen. Proost!

 

———-

 

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

 

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message