#2 De Pelgrimstocht van Pater Peter naar Val-Dieu

21 juli 2023 om 11:25

Omschrijving

🍺 Bieren:

 

  • Val Dieu Fruitée

 

  • Val Dieu Blond

 

  • Val Dieu Brune

 

  • Val Dieu Cuvée 800

 

  • Val Dieu Tripel

 

  • Val Dieu Grand Cru

 

 

📦 Bestel nu deze bieren via:

 

wzwd.nl/aflevering2

 

☝️ Hier vind je ook suggestie voor lekker hapjes die je in de winkel koopt of met een makkelijk recept.

 

 

 

🍻 Wat Zullen We Drinken?

 

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit gecombineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

 

 

 

🎙️ Deze aflevering:

 

Duik in het rijke verleden van Val-Dieu bieren met Pater Peter in deze fascinerende podcast. In elke aflevering opent Pater Peter een nieuw bier en onthult het unieke verhaal erachter. Van de fruitige lichtheid van Fruitee tot de robuuste diepte van Grand Cru, reis door de Belgische landschappen, ontdek de diepgewortelde geschiedenis van abdijbieren en de monniken die ze hebben gemaakt.

 

Onderweg stopt Pater Peter om te genieten van de schoonheid van het land, deelt hij wijze inzichten en brengt hij eerbetoon aan de monniken van Val-Dieu.

 

Of je nu een bierliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig naar de spirituele reis van Pater Peter, deze podcast zal je zeker fascineren. Mis deze reis van bier, broederschap en zelfontdekking niet!

 

———-

 

💬 Deel je eigen ervaringen met #WatZullenWeDrinken of #wzwd en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

 

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!