#21 🎁 Decemberkalender 1: Het Haastige Leven van Jasper

1 december 2023 om 00:50

Omschrijving

🍺 Bier:

White IPA – Markeley (White IPA)

📖 Verhaal:

Jasper is een archetype van de moderne zakenman, verloren in de snelle levensstroom van een drukke metropool. In zijn wereld, waar wolkenkrabbers hoog reiken en het tempo onverbiddelijk is, jaagt hij op successen en de nieuwste technologie. Zijn appartement straalt een koele efficiëntie uit, met minimalistisch meubilair en ongebruikte keukenapparaten. De stof op zijn eettafel getuigt van zijn eenzaamheid en de snelheid van zijn leven wordt weerspiegeld door de haastig tikkende klok aan de muur. Ondanks zijn materiële successen, is er een leegte in Jasper’s leven, een gemis van verbinding met familie en vrienden, en een besef dat de waarde van het leven ergens anders in te vinden is. Hij staat symbool voor de paradox van de moderne tijd: meer verbonden dan ooit, maar tegelijk diep eenzaam.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message