#22 🎁 Decemberkalender 2: Een kerstavond als geen ander

2 december 2023 om 00:46

Omschrijving

🍺 Bier:

HRFST – Berging Brouwerij (Herfstbock)

📖 Verhaal:

Op Kerstavond transformeerde de stad in een schouwspel van licht en vreugde, terwijl Jasper in zijn appartement gevangen bleef in eenzaamheid en werk. Een plotselinge, wonderbaarlijke gloed onderbrak echter zijn routine, wekte hem uit zijn digitale trance en dwong hem een zeldzaam moment van rust en aanwezigheid te ervaren. Het was alsof de tijd stil stond om hem een blik te gunnen op een wereld buiten zijn zelfopgelegde isolatie, waarna hij achterbleef in een staat van verwondering en nieuwe openheid voor de warmte van het seizoen.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message