#23 🎁 Decemberkalender 3: De geest van het Onthaasten

3 december 2023 om 00:52

Omschrijving

🍺 Bier:

Staal – Bier door mannen (Tripel)

📖 Verhaal:

Toen de klok middernacht sloeg, ontmoette Jasper de Geest van het Onthaasten, een wezen in een warme trui. Hij werd meegenomen op een reis door verloren momenten van zijn leven, getuige van de schoonheid die hij had gemist door zijn haast. Van een vertraagde metro waarbij hij een aanzoek negeerde tot gemiste familiebijeenkomsten, leerde Jasper de waarde van tijd en aanwezigheid. Terug in zijn appartement, bleef de kamer hangen in de nasleep van de les die hij had gekregen, met de klok die nog steeds middernacht aangaf. Dit was het begin van een nacht vol transformatie en nieuwe verwachtingen voor Jasper.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message