#24 🎁 Decemberkalender 4: De geest van gastvrijheid

4 december 2023 om 00:02

Omschrijving

🍺 Bier:

Imperial Barley Wine – Klein Duimpje (Barley Wine)

📖 Verhaal:

Jaspers transformatienacht ging verder met het bezoek van de Geest van Gastvrijheid, die hem de betekenis van verbinding leerde. Ze toonde hem verwaarloosde momenten met familie en vrienden, en de warmte die ontstaat wanneer men tijd maakt voor elkaar. Hij zag zijn eigen afzijdigheid tijdens familiefeesten en de consequenties van zijn gebrek aan aanwezigheid. Jasper werd meegenomen naar verschillende huizen waar de geest van gastvrijheid heerste, waardoor hij de diepte van gemiste kansen tot echte verbinding voelde. Na de les bleef een gevoel van warmte in zijn hart en een verlangen naar verbinding, wetende dat de nacht nog niet voorbij was en meer lessen in petto had.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message