#25 🎁 Decemberkalender 5: De geest van Ruimdenkendheid

5 december 2023 om 00:58

Omschrijving

🍺 Bier:

Muuke Smash pale ale – Poesiat & Kater (SMASH Pale ale)

📖 Verhaal:

Jaspers ontdekkingstocht ging verder met de komst van de Geest van Ruimdenkendheid, die hem meenam op een reis vol diversiteit en cultuur. Verlicht door een helder licht en omgeven door exotische geuren, werd Jasper ondergedompeld in een wereld die zijn vaste routines en gewoontes uitdaagde. Hij ervoer een straatfestival met nieuwe geluiden en smaken en een filosofisch debat dat zijn perspectief verbreedde. Deze ervaringen deden hem inzien hoe beperkt zijn leven tot dan toe was geweest en openden zijn ogen voor de rijke variëteit van het leven. Terug in zijn appartement, voelde Jasper zich verbonden met een grotere wereldgemeenschap en keek hij uit naar verdere verrijking van zijn leven met kennis en ervaring.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message