#26 🎁 Decemberkalender 6: De geest van Eten & Drinken waarderen

6 december 2023 om 00:04

Omschrijving

🍺 Bier:

De Sieb – Boegbeeld (Wit)

📖 Verhaal:

Jasper werd verrast door de Geest van Eten en Drinken Waarderen, die een les in culinaire waardering bracht. Geuren van gebakken brood en bier vulden zijn ruimte, en een gezellige haard werd het decor voor een boodschap over de vreugde van eten. De geest nam hem mee naar een boerenmarkt en een brouwerij, waar hij leerde over de herkomst en toewijding achter elk product. Op een familiebijeenkomst werd hem getoond dat eten en drinken verbindende ervaringen zijn, die niet alleen het lichaam voeden maar ook de geest en relaties. Met deze nieuwe waardering voor het ambacht en de verbinding door voedsel, werd Jasper’s nacht een reis van ware ontdekking en zingeving.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message