#27 🎁 Decemberkalender 7: De geest van het Leven vieren

7 december 2023 om 00:07

Omschrijving

🍺 Bier:

Saisonnetje – De Brouwkamer (Saison)

📖 Verhaal:

De nachtelijke ontdekkingsreis van Jasper werd afgesloten door de Geest van het Leven Vieren, die hem meenam naar een bruisend dorpsfeest vol dans en muziek. Dit bezoek leerde hem de onmisbare waarde van het delen van vreugde en het vieren van het leven in al zijn vormen, van bruiloften tot geboortefeesten en diploma-uitreikingen. Door elke gelegenheid te eren, ontdekte Jasper de diepe verbinding met anderen en het belang van het koesteren van deze momenten. De lessen van de Bourgondische geesten waren compleet toen de ochtend aanbrak, en Jasper bleef achter met een hernieuwde waardering voor het leven en een belofte om elke dag te leven als een feest.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message