#28 🎁 Decemberkalender 8: Een moment van reflectie

8 december 2023 om 00:52

Omschrijving

🍺 Bier:

Bap Dubbel – Brouwerij Volendam (Dubbel)

📖 Verhaal:

Jasper overdenkt de lessen van de Bourgondische geesten en bevraagt zijn huidige levensloop en potentieel voor verandering. Hij beseft dat een Bourgondisch leven en zakelijk succes elkaar niet uitsluiten, maar aanvullen. Hij overweegt hoe hij genot, openheid en verbinding kan integreren in zijn werk, waardoor hij niet alleen persoonlijke vervulling vindt maar ook professionele voordelen. Met een nieuwe waardering voor de kleine momenten en de reis zelf, staat Jasper op het punt om een nieuw hoofdstuk te beginnen waarin hij het leven viert, beginnend nu.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message