#29 🎁 Decemberkalender 9: De Bourgondische Erfenis

9 december 2023 om 00:56

Omschrijving

🍺 Bier:

LOLA – Zuyd Craft (NEIPA)

📖 Verhaal:

Na een levensveranderende kerstnacht bezocht door vijf Bourgondische geesten, ontvangt Jasper een onverwachte uitnodiging tot een testamentverklaring van zijn overleden oma Clara op Eerste Kerstdag. Met weinig banden met zijn oma tijdens haar leven, voelt Jasper schuld en nieuwsgierigheid en besluit te gaan, als een gebaar naar de geesten die het belang van verbinding en het ervaren van het leven benadrukten. De rit naar het landhuis voelt als een reis naar een nieuw hoofdstuk van zijn leven. Aangekomen bij het verlaten landhuis, staat Jasper voor de deur, vervuld van nieuwsgierigheid en het vooruitzicht op het begin van zijn Bourgondische leven. Hij staat op het punt om het hek te openen en een onbekend deel van zijn verleden te ontdekken, waarmee een nieuw tijdperk van zijn leven wellicht aanbreekt.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message