#3 🍺 De legende van Grutte Pier

28 juli 2023 om 11:33

Omschrijving

🍺 Bieren:
Grutte Pier Blond
Grutte Pier Tripel
Grutte Pier Quadrupel

📦 Bestel nu deze bieren via:
wzwd.nl/aflevering3
☝️ Hier vind je ook suggestie voor lekker hapjes die je in de winkel koopt of met een makkelijk recept.

🍻 Wat Zullen We Drinken?
De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

🎙️ Deze aflevering:
Tijdens de proeverij ontdekken we het leven en de legende van Grutte Pier, ook bekend als Pier Gerlofs Donia. We proeven drie bieren die elk een fase van zijn buitengewone levensreis belichamen.
We beginnen met het verfrissende Grutte Pier Witbier, dat Piers jongere jaren en vreedzame leven als boer symboliseert. Vervolgens proeven we de Grutte Pier Dubbel, een donker en rijk bier dat de periode van strijd en opstand van Pier weerspiegelt. Tot slot hebben de Grutte Pier Tripel, een fruitige tripel die de nalatenschap en invloed van Pier in de geschiedenis symboliseert.
Met elk bier beleven we een stukje van Piers verhaal en ontdekken we zijn karakter. Proost op de legendarische Grutte Pier en op de avonturen die we gaan beleven!
———-
💬 Deel je eigen ervaringen met #WatZullenWeDrinken of #wzwd en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!
⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!