#30 🎁 Decemberkalender 10: De eerste stap op een ongeschreven pad

10 december 2023 om 00:58

Omschrijving

🍺 Bier:

Moedige Margaretha – de 12 stuyvers (Quadrupel)

📖 Verhaal:

Jasper opent een uitnodiging tot het testament van zijn overleden oma Clara en stapt een wereld van persoonlijke geschiedenis binnen. De notaris leidt hem door het landhuis en presenteert hem met een erfenis ingesloten in een oud kistje, een symbool van lering en nalatenschap. De formele setting verandert in een persoonlijke reis als herinneringen aan zijn oma naar boven komen. Het kistje en zijn inhoud beloven een diepere connectie met de verloren tijd en met de grootmoeder die hij nauwelijks kende. Met een vernieuwd gevoel van respect en ontzag, keert Jasper huiswaarts, zijn hart verrijkt door de ervaring en de geesten die hem leerden open te staan voor het leven.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message