#31 🎁 Decemberkalender 11: De terugkeer van de geesten

11 december 2023 om 00:05

Omschrijving

🍺 Bier:

Geeltje – brouwerij piek (blond)

📖 Verhaal:

Jasper keert terug van het testament van zijn oma met een antiek kistje en een brief die hem uitdaagt de lessen van de Bourgondische geesten toe te passen. De geesten verschijnen opnieuw in zijn woonkamer, elk belichamend hun unieke waarde. Ze lijken te wachten om Jasper te leiden naar zijn volgende levensfase, een die een dieper, betekenisvoller pad belooft. Het einde van dit hoofdstuk laat Jasper achter met een verwachtingsvol hart, klaar om een nieuwe richting in zijn leven in te slaan, geleid door de inzichten en geesten van zijn Bourgondische avontuur.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message