#32 🎁 Decemberkalender 12: De uitdaging van het onthaasten

12 december 2023 om 00:49

Omschrijving

🍺 Bier:

Roem – zoetermeerse brouwerij (Tripel)

📖 Verhaal:

De Geest van het Onthaasten daagt Jasper uit om een weekend lang alle technologie uit te zetten en de stilte te omarmen. Aanvankelijk voelt Jasper zich angstig bij het idee van het niet verbonden zijn, maar de herinnering aan de vrede die hij ervoer tijdens eerdere rustige momenten, overtuigt hem om de uitdaging aan te gaan. Hij accepteert, gedreven door de hoop te ontdekken wat hij werkelijk nodig heeft buiten de constante informatiestroom. De geest verzekert hem van de waardevolle inzichten die deze stilte hem zal brengen, en Jasper blijft achter, klaar om te luisteren naar wat de stilte hem te zeggen heeft, en met een nieuw gevonden opwinding voor het leven dat voor hem ligt.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message