#33 🎁 Decemberkalender 13: De uitdaging van gastvrijheid

13 december 2023 om 07:03

Omschrijving

🍺 Bier:
Stomp – Breugum (Dark IPA)

📖 Verhaal:
Na een weekend zonder technologie, waarin de Geest van het Onthaasten Jasper leerde om de tijd te nemen om van het leven te genieten, ontmoet hij de Geest van Gastvrijheid. Deze geest moedigt Jasper aan om een etentje te organiseren voor mensen die hij verwaarloosd heeft, waaronder oude vrienden en familie. Dit confronteert hem met zijn verwaarlozing van relaties, maar wekt ook een verlangen om deze te herstellen. De Geest van Gastvrijheid benadrukt het belang van kleine gebaren en moedigt Jasper aan om zijn leven te veranderen door anderen in zijn wereld toe te laten. Dit laat Jasper achter met een gevoel van dankbaarheid en verwachting voor de toekomst.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:
De decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

❤️ Sponsor
Wil jij een aflevering sponsoren?
Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?
De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.
———-
💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!
⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message