#34 🎁 Decemberkalender 14: De kunst van eten en gastvrijheid

14 december 2023 om 00:56

Omschrijving

🍺 Bier:

De Betere Etappe – Bolletjesbier (Farmhouse Ale)

📖 Verhaal:

In deze fase van Jasper’s transformatie, worstelt hij met het voorbereiden van een etentje in opdracht van de Geest van Gastvrijheid. Hij voelt zich overweldigd door de taak, gezien zijn eerdere verwaarlozing van sociale interacties. Op dit moment verschijnt de Geest van “Eten en Drinken Waarderen”, die Jasper helpt met koken en hem leert de waarde van elk ingrediënt te waarderen. Het etentje wordt een groot succes, met gasten die verrast zijn door Jasper’s gastvrijheid. De geest feliciteert Jasper met zijn prestaties, benadrukkend dat hij niet alleen het koken, maar ook de essentie van gastvrijheid en echte verbinding heeft geleerd. Het verhaal eindigt met een reflectieve Jasper, die een diep gevoel van voldoening ervaart en beseft dat zijn leven voorgoed veranderd is door deze ervaring.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message