#35 🎁 Decemberkalender 15: Perspectieven en ruimdenkendheid

15 december 2023 om 00:02

Omschrijving

🍺 Bier:

Hoppig blond – Roesje (Blond)

📖 Verhaal:

Na een succesvol etentje en de warmte van menselijke verbinding, wordt Jasper bezocht door de Geest van Ruimdenkendheid die hem uitdaagt zijn horizon te verbreden. Jasper kiest het thema ‘ongelijkheid’ en verdiept zich in verschillende perspectieven door middel van artikelen, documentaires en persoonlijke verhalen. Dit proces vult hem met inzicht en empathie, en leert hem de complexiteit en verwevenheid van het probleem. Na een discussie met de geest realiseert Jasper zich de waarde van meerdere invalshoeken en hoe dit bijdraagt aan begrip en mededogen in zijn interacties. Deze ervaring verandert zijn visie op een werkvoorstel over het aanspreken van minder bediende klanten en maakt hem vastberaden om een meer inclusieve benadering te ondersteunen. Jasper ziet in dat ruimdenkendheid hem kan helpen diepere verbindingen te maken en bij te dragen aan een eerlijkere, empathischere wereld.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message