#36 🎁 Decemberkalender 16: Vieren en Herinneren

16 december 2023 om 00:06

Omschrijving

🍺 Bier:

Wit – Artemis (Wit)

📖 Verhaal:

Na een week van groei en inzicht, ontmoet Jasper de Geest van het Leven Vieren, die hem aanmoedigt om zijn prestaties te vieren. In plaats van een groot feest, kiest Jasper voor een rustig moment van bezinning. Hij koopt een speciale fles bier van een lokale brouwerij en bereidt thuis een gezellige plek bij de open haard met wat hapjes. Jasper besluit een ‘biermeditatie’ te doen, waarbij hij volledig opgaat in het proeven en ervaren van het bier. Dit moment van bezinning helpt hem te ontspannen en te reflecteren op de betekenis van leven en genieten van eenvoudige momenten. Het is een diepgaand, dankbaar moment voor Jasper, symboliserend de afsluiting van zijn groeiproces en het begin van een verrijkt leven vol momenten die het vieren waard zijn.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message