#37 🎁 Decemberkalender 17: De Echte Kracht van de Erfenis

17 december 2023 om 00:10

Omschrijving

🍺 Bier:

Beemster Tripel – De Lepelaer (Tripel)

📖 Verhaal:

Na zijn viering ontdekt Jasper een glanzend kristal in een oud kistje van zijn oma, aangeduid als de Bourgondische Kristal. Dit kristal, dat gloeit met een innerlijk licht, symboliseert de wijsheden en lessen van de vijf geesten en zijn oma Clara. Jasper ervaart een krachtige golf van energie en voelt zich diep verbonden met alles wat hij heeft geleerd. Het kristal vertegenwoordigt niet alleen de levenslessen die hij heeft ontvangen, maar is ook een bron van vreugde en wijsheid die hij met anderen kan delen. Met het kristal als een kompas voor een betekenisvol en vervuld leven, begint Jasper aan een nieuw hoofdstuk. Hij transformeert van een gehaaste en oppervlakkige man naar een echte bourgondiër, klaar voor een nieuw Bourgondisch avontuur.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message