#38 🎁 Decemberkalender 18: De terugkeer van de geesten

18 december 2023 om 00:16

Omschrijving

🍺 Bier:

Briggel – Achterhoeks Genot (Weizen Bock)

📖 Verhaal:

Jasper, getransformeerd door de lessen van de vijf Bourgondische geesten, overdenkt hoe hij hun wijsheden kan toepassen en zijn oma Clara kan eren, vooral op zijn werk waar hij ongelijkheden opmerkt. Hij worstelt met het vinden van de juiste manier om zijn inzichten te delen en de nalatenschap van zijn oma te eren. Met het nieuwe jaar in aantocht en het kristal als constante herinnering, voelt Jasper de urgentie om een beslissing te nemen, gesterkt door de steun van de lessen van de geesten.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message