#39 🎁 Decemberkalender 19: Het Bourgondische Nieuwjaarsfeest

19 december 2023 om 00:21

Omschrijving

🍺 Bier:

West Coast IPA – Brothers in law (IPA)

📖 Verhaal:

Jasper, geïnspireerd door “De Bourgondiërs” van Bart van Loo, besluit een Nieuwjaarsfeest te organiseren dat de Bourgondische levensstijl weerspiegelt. Hij droomt van een overdadig banket met ambachtelijk bier, wijn, en delicatessen. Het feest dient als een viering van de lessen die hij het afgelopen jaar heeft geleerd over genieten, gastvrijheid, en waardering voor eten en drinken. Met enige twijfel over de verwachtingen en als eerbetoon aan zijn oma Clara, zet Jasper zijn voorbereidingen voort, gedreven door de herinneringen en lessen verbonden aan het kristal dat hij draagt. Dit feest markeert het begin van een nieuw hoofdstuk in zijn leven, gewijd aan Bourgondische levensvreugde.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message