#40 🎁 Decemberkalender 20: Twijfels en Herinneringen

20 december 2023 om 00:25

Omschrijving

🍺 Bier:

Dusk – Rott brouwers (Milk Stout)

📖 Verhaal:

Jasper aarzelt bij het versturen van uitnodigingen voor zijn Bourgondische Nieuwjaarsfeest naar mensen uit zijn verleden. Een herinnering aan een gemiste lunch met een collega, Emma, wegens zijn drukke werk, doet hem beseffen wat hij toen over het hoofd zag: de waarde van menselijke verbinding en genieten van het moment. Met hernieuwde vastberadenheid nodigt hij Emma uit, symbolisch voor zijn verandering en verlangen om zijn nieuwe levenshouding te delen. Het versturen van elke uitnodiging brengt hem dichter bij de persoon die hij wil zijn, iemand die het leven in al zijn facetten viert.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message