#41 🎁 Decemberkalender 21: De Eerste Proef

21 december 2023 om 00:29

Omschrijving

🍺 Bier:

Kristall Weizzen – Stoked beer (Weizen)

📖 Verhaal:

Jasper nodigt zijn oude vriend Mark, een toonbeeld van zakelijk succes, uit voor zijn Bourgondische Nieuwjaarsfeest. Hij legt uit dat zijn perspectief op het leven is veranderd sinds het overlijden van zijn oma. Mark twijfelt eerst, maar accepteert dan de uitnodiging, wat Jasper een gevoel van opluchting en voldoening geeft. Dit moment bevestigt Jaspers transformatie en zijn verlangen om de filosofie van het voluit leven te delen, geïnspireerd door de geesten en zijn oma Clara. Jasper hoopt dat zijn feest anderen zal inspireren om ook het leven meer te waarderen.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message