#42 🎁 Decemberkalender 22: Leven in de Brouwerij

22 december 2023 om 00:34

Omschrijving

🍺 Bier:

Manus – dampegheest (Blond)

📖 Verhaal:

Jasper heeft zich comfortabel gekleed voor zijn Bourgondische Nieuwjaarsfeest, compleet met een trui, losse broek en Crocs, symboliserend de informele sfeer van het feest. De woonkamer is feestelijk gedekt met een kleurrijk tafelkleed, kaarsen en bloemen. Er heerst een heerlijke geur van geroosterd vlees, vers gebakken brood en wijn. Hij heeft zijn koelkast gevuld met ambachtelijke bieren, een eerbetoon aan de geleerde lessen. De eerste gast, zijn oude vriend Mark, arriveert en Jasper verwelkomt hem hartelijk. Naarmate de avond vordert, wordt zijn huis gevuld met meer gasten, gesprekken en gelach. Jasper voelt een diepe voldoening en herontdekt een deel van zichzelf. Tijdens het diner spreekt hij zijn dankbaarheid uit voor zijn oma Clara, die hem de kleine dingen in het leven leerde waarderen, en hij heft het glas op een Bourgondisch nieuw jaar.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message