#43 🎁 Decemberkalender 23: Een Nieuw Begin

23 december 2023 om 00:37

Omschrijving

🍺 Bier:

Barbarian Fishing – Kromme Haring (NEDIPA)

📖 Verhaal:

Terwijl de klok middernacht slaat, kijkt Jasper vol verwondering en dankbaarheid naar zijn gasten. Mensen lachen, drinken en voeren diepgaande gesprekken. Zelfs de aanvankelijk sceptische Mark geniet, geïnteresseerd in de verhalen om hem heen. Jasper realiseert zich dat zijn inspanningen voor het feest de moeite waard waren. Dit moment markeert niet het einde, maar het begin van een leven vol gedeelde vreugde, rijke ervaringen en waardevolle relaties. Het kristal om zijn nek bevestigt zijn gevoelens. Hij voegt zich weer bij zijn gasten, bewust van de vele ervaringen die nog te leren zijn. Jasper heft een toast uit op het nieuwe jaar, zijn hart vervuld van vreugde, klaar voor alles wat het leven te bieden heeft.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message