#44 🎁 Decemberkalender 24: Twijfels en Herinneringen

24 december 2023 om 00:41

Omschrijving

🍺 Bier:

Zuster Agatha Houtgerijpt – Muifel brouwerij (Quad Houtgerijpt 2021)

📖 Verhaal:

Na emotionele afscheidsmomenten met zijn gasten, sluit Jasper de voordeur en reflecteert op het afgesloten hoofdstuk en het nieuwe dat begint. Hij voelt een geruststellende vibratie van het kristal om zijn nek, alsof zijn oma Clara hem een teken geeft. Jasper realiseert zich dat niet iedereen zijn nieuwe levensstijl zal begrijpen, maar dat is voor hem nu minder belangrijk. Hij is nu een baken van Bourgondische levensvreugde, iemand die de rijke ervaringen van het leven viert. Hij is de persoon geworden die hij altijd al had willen zijn: authentiek, open, en vol levenslust. Terwijl hij in zijn stoel bij de open haard zit, overdenkt Jasper de belofte van het nieuwe jaar: elke dag vieren, belangrijke momenten koesteren, en volledig leven in de geest van zijn oma Clara en de Bourgondische geesten. Met deze belofte in zijn hart, verwelkomt hij het nieuwe jaar, klaar om te leven en te vieren als een ware Bourgondiër.

🎁 Speciaal Bier – December Kalender:

De decembermaand belooft magie en gezelligheid, met de Speciaalbier – December Kalender als kers op de taart. Elke dag tot aan Kerst onthult een unieke podcastaflevering een zorgvuldig geselecteerd lokaal speciaalbier, rechtstreeks van ambachtelijke brouwerijen. Deze exclusieve kans biedt 24 dagen lang een boeiende reis vol karaktervolle bieren en verhalen, beschikbaar via je podcast platform.

❤️ Sponsor

Wil jij een aflevering sponsoren?

Stuur dan een mail naar ⁠⁠⁠info@wzwd.nl⁠⁠⁠

🍻 Wat Zullen We Drinken?

De Podcast waarin we (Speciaal) bieren gaan proeven in de vorm van een proeverij met Verhaal. De Verhalen nemen je in gedachte mee naar de essentie van het bier zoals de brouwer het ooit bedoeld heeft. Thuis bier drinken wordt een beleving, al helemaal als je dit combineerd met de lekker hapjes die je op onze site kunt vinden.

———-

💬 Deel je eigen ervaringen met ⁠⁠#WatZullenWeDrinken⁠⁠ of ⁠⁠#wzwd⁠⁠ en ook horen we graag je tips voor toekomstige proeverijen, laat je maar horen!

⭐ Abonneer je en geef ons 5 sterren als je van deze aflevering hebt genoten!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/wzwd/message